Rreth Nesh

Hoteli yne eshte ndertuar ne vitin 1993, nder 10 hotelet e para ne Sarande. Filloi si nje restorant peshku dhe kuzhine tradicionale dhe pas shume vitesh eksperience ne ndertuam hotelin. Ne jemi nje hotel i menaxhuar familjarisht ku pushuesit do te gjejne nje sherbim si askund tjeter.

Hotel Piccolino Bookings Partners: